Valp blogg/galleri

Snart halvvägs

2013-03-16

Här hemma är allt bara bra med Madicken och de andra hundarna förutom att Madicken har förvandlats till en hungrig gam eller kanske en cobra.

Hon stjäl mat från köksbordet & vardagsrumsbordet, så fort någon närmar sig kylen är hon snabbt där och är med för att se om hon kanske kan norpa något att äta. Bjuder vi på lite hundgodis så får man akta fingrarna. När det är dags för hundmat går hon i allas matskålar och äter och talar om för de andra att hålla sig på avstånd då hon är hungrig, tur att de andra är så snälla så dom tar en annan matskål. I går satt jag och åt lite sallad med en blängande Madicken framför mig, tillslut gav jag henne skålen då det bara var gurka och sallad kvar, kanske en gnutta dressing, Madicken glufsade i sig allt, hmm.

Madicken är i vanliga fall inte så matglad utan brukar ligga under matbordet och sova medans vi äter och de andra hundarna äter sin mat, hon brukar sedan äta sin mat i lugn och ro när alla är klara, så visst tror vi att hon är dräktig.

Nu har Madicken passerat 4 veckor och fosterblåsorna har vuxit till ca 25 mm och börjar nu anta en något mer ovalare form. Nu ser vi fram mot att buken skall börja växa vilket böjar från 5:e veckan och då börjar även spen- och juverförstoringen.

Just i skrivande stund är det frukost och Madicken smakar på husses äggskal, allt skall in i munnen.

 

Ha det så bra så länge

 

Antal kommentarer: 2

2013-03-16 09:57:02 - Ellinor Larsson, ellinor.larsson@eskilstuna.se

Håller tummarna för många valpar, här i Eskilstuna längtar vi till sommaren då vi kanske kan få hem ett eget litet yrväder. :-)

2013-03-16 10:22:30 - carina nyberg, carina.d.nyberg@gmail.com

Härligt att höra. Ser sååå fram emot att det blir åtminstone en liten "grabb" som kan få leva med oss. Håller tummar och tår.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden