Blogg

Eurasierspecialen 2012

2012-06-01

Eurasierspecialen vart en oförglömlig resa. Husbilen tvättad och fullpackad med godsaker. Jag och Chess åkte för att hämta Eva och Sakita 14:30, kanske den varmaste dagen detta år och vi såg fram emot att svänga in på Degernäs camping.

Vi kom till Arboga, där tog resan i husbilen slut då fläktremmen gick sönder. Jaha, skulle vi skratta eller gråta, vända hem eller ta en hyrbil, packa om allt och till sist vart skulle vi bo.

Klart vi skulle till Specialen, Linda, Jimmie och Balto väntade på oss. Vi fick tag på en avbokad stuga och bärgaren skulle komma om någon timme, innan vi fått våran hyrbil hade det gått 2,5 timme. Svettiga, maten förstörd och trötta satt vi nu i bilen på väg till campingen. Väl framme möttes vi av en överlycklig Balto så lik sin mor. En promenad i den vackra omgivningen och vi hade landat.

Det vart en lyckad helg med god mat, trevliga Eurasier ägare och vackert väder.

Utställningen, den första för Eva & Sakita som var jätte duktiga och fick en mycket bra kritik.

11 mån tik av utm typ & storlek Ett vackert fem. huvud Välansatta öron Bra hals skuldra & rygg Tillr. bröstkorg Mkt bra ben tassar & vinklar Välansatt svans Mkt bra rörelser Vacker päls.

Även Balto fick en mycket bra kritik, grattis till Er.

Vi träffade även Chess nya fästman, mer om det under planerad parning.

Helgen slutade med att hundarna fick bada och leka av sig.

Tack för en trevlig och händelserik helg.

Linda & Kvarnsjölidens Scrappy "Balto"      Eva & Kvarnsjölidens Sakita      Badflickan Chess

 Vattenlek 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2012-06-03 20:42:54 - Eva och sakta

Hej och tack för en underbar och rolig men intensiv resa.Villken otrolig vacker hund Chess har fött fram:) lika klok och lättlärd som sin mor.Jag är nu otroligt stolt över Sakitas omdöme och ser fram emot nästa resa.En stor kram till Camilla :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)