Blogg

kennelträff 21 september 2013

 

2013-09-22

Börjar med att säga tack till alla som kom denna vackra lördags eftermiddag.

Man blir så glad över att få träffa Er alla både två benta och fyrbenta ni kom med stora leenden och vilken tur med vädret vi hade, det kunde inte bli bättre.

Mycket bus på valparna som fick springa lösa på stora grönområden så jag tror att de slocknade ordentligt hemma, eller på väg hem. Nelson passade på att ta ett gyttje bad innan det var dags att åka hela vägen till Sundsvall, tur att han även tycker om att bada i sjön. Det lite äldre hundarna höll sig runt om kring där det var fika och visst fick man smaka en dag som denna.

Vi hade även besök av flera som är intresserade av våran underbara ras och Risan Gårdens Inka "Hedvig" med matte och husse jätte kul att Ni kom.

Nu väntar vi med spänning här hemma på att Tindra skall börja löpa, gott det luktade hon ialla fall tyckte många av hanarna.

 

Camilla

 

Kennelträff 21 sept Kennelträff 21 septkennelträff 21 sept Kennelträff

Mycket bus Sandra & Tickan och linslusen ChessNelson Ramina "Ninja"Pappa Ebon är med och busar Tuffingen Qvittra "Tsuki"Rocky "Ted" Telma med matte Annely & mormorTindra & Chess är med och fikar Qvittra, Quando, Qita, Qeen, Quinnie, Quattro, Qulan, Madicken

Antal kommentarer: 1

2013-10-11 17:15:02 - Anna-Lena Fritz, annalenafritz@hotmail.com

Såå härligt det ser ut med höstsolen och Quinas fina syskon. Synd att vi inte kunde komma. Quina mår i alla fall toppen och är en underbart, härlig och busig tjej som hela familjen älskar. /Quinas stormatte Anna-Lena
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)