Blogg

Kennelträff i höstmörkret den 22 november, kl 12:00

2014-10-13

Nu är det dags att boka in höstens kennelträff. Du som är intresserad och är nyfiken på hur vår underbara ras, följ med oss på vår promenad i Rudan. Valpar från Kvarnsjölidens Tilde är som vanligt alltid välkomna på våra träffar.

Vi livar upp höstmörkret med en promenad till ängarna och så fikar vi och de som vill grillar korv. Vi låter hundarna busa och går en tipspromenad som handlar om vår underbara ras och är det någon som vill ha lite tips om något så mejla mej det så kan vi ta upp det, kanske det är fler som funderar på samma sak.

Jag tar som vanligt med mej grillkol men alla tar med sig eget fika.

Vi träffas som vanlig vid Scoutstugans parkering kl. 12:00, den 22 november.

 

Handens Scoutkår Rudanvägen 5 136 50 HANDEN (Nedre Rudan)  

 

Vägbeskrivning Vi har vår scoutlokal i ett rött hus som ligger längs Rudanvägen vid Nedre Rudan. Med bil: - Kör väg 73 (Nynäsvägen) mot Nynäshamn, kör av vid avfart Jordbro. - Sväng höger och kör tills du kommer till en rondell, där kör du rakt fram. - Sväng vänster in i Jordbro industriområde. - Sväng vänster in på Rudanvägen. - Kör ca: 1 km, vårt hus är första huset på vänster sida. Med tåg: - Åk pendeltåg mot Västerhaninge, kliv av vid Handenterminalen. - Gå i tågets färdriktning på perrongen och upp i gångtunneln över spåret, där   går du höger och sen ner för trapporna. - Gå längs grusvägen rakt fram förbi Rudans ängar. Vårt hus är sista huset på   höger sida. GPS-koordinater N 59.16056, E 18.13019

  

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)